Overname Renault voertuig

 1. Vertrouwen

  Vermijd onaangename verrassingen: laat uw wagen, om het even welk merk, overnemen door een Renault concessiehouder. Na uw online schatting zal hij u contacteren om af te spreken en een eerlijke offerte te bezorgen, gebaseerd op de marktprijzen.

 2. Snelheid

  Geef in enkele kliks de eigenschappen en de staat van uw wagen door en ontvang meteen een schatting van de overnameprijs, om het even voor welk merk. Een Renault concessiehouder uit uw buurt zal u contacteren om een afspraak te maken en de overname af te werken.

 3. Transparantie

  Onze overnameschattingen zijn gebaseerd op de realtime marktprijzen en de meest recente transacties. Een deskundig vakman maakt deze schatting in uw bijzijn op bij de concessiehouder.

 4. Betrouwbaarheid

  Als de verkoop gesloten is, zal het overeengekomen bedrag aan u betaald worden via overschrijving. U kan dit bedrag ook gebruiken als voorschot bij de aankoop van een nieuwe of occasiewagen.

Onze website en deze van onze partners willen cookies gebruiken voor analyse van de website en het meten  van de bezoekcijfers, om je gepersonaliseerde en / of locatiegebaseerde advertenties en inhoud te tonen, en om je in staat te stellen te communiceren met onze inhoud via sociale netwerken.
Je kunt je keuzes op elk moment heroverwegen door naar het gedeelte "Cookies" van onze website te gaan.

meer weten